Huyse Vandewalle – Aartrijke

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image

Info & Verkoop

Dit hedendaagse en kleinschalige project met 4 nieuwbouwwoningen te koop is gelegen in Aartrijke, deelgemeente van Zedelgem.
‘Huyse Vandewalle’ zal bestaan uit 3 pastoriewoningen en 1 moderne woning. De woningen worden duurzaam en kwalitatief afgewerkt en bieden de koper bovendien de mogelijkheid eigen keuzes te maken betreffende de inrichting.

Het nieuwbouwproject ‘Huyse Vandewalle’ situeert zich nabij de dorpskern van Aartrijke, op wandelafstand van de bakker, beenhouwer, scholen, openbaar vervoer.. en dichtbij de verbindingswegen.

De 4 nieuwbouwwoningen beschikken elk over een ruime tuin en een groot terras.

Het gaat om zowel halfopen als gesloten bebouwingen bestaande uit 2 bouwlagen met zolderverdieping, hier ingericht als derde slaapkamer. Het ontwerp van de woningen biedt voldoende variatie om een woning naar eigen smaak terug te vinden.

Achterliggend zijn er garageboxen en staanplaatsen voorzien.

Deze woningen zijn uiterst geschikt als investering!

Indeling:
– inkom
– toilet
– leefruimte
– keuken met eethoek georiĆ«nteerd naar de tuin
– berging
– garage achteraan het domein

verdiep:
– 2 slaapkamers
– badkamer
– berging

zolderverdieping::
– 1 slaapkamer
– berging

Algemeen:
– verkoop onder registratie en BTW-stelsel

EPB: in opmaak
E-peil: 40
Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg/Wg&Wug/Gmo/Gvkr/Vv

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor bijkomende inlichtingen en een bezoek aan nieuwbouwproject Huyse Vandewalle. Toch nog niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen verder helpen met je zoektocht naar immo..